Talno gretje

Talno ogrevanje je sistem ogrevanja, kjer ključno vlogo prevzamejo tla. Nosilec toplote je v tem primeru voda, ki kroži skozi z betonom zalite cevi. Toplota se prenaša na tla, ki nato ogrevajo zrak. V prostoru tako ni vidnih grelnih naprav. Talno gretje se največkrat uporablja za samostojno ogrevanje stanovanjskih hiš, industrijskih objektov, površin okrog bazenov, vhodov v hiše in toplih gred.

Talno ogrevanje postaja vse bolj priljubljeno po zaslugi številnih pozitivnih lastnosti kot so enakomerna razporeditev toplote od tal do stropa, enostavna in hitra montaža ter tudi do 12% nižji stroški ogrevanja. Poleg tega je izguba energije med zračenjem manjša kakor v prostorih, kjer so radiatorji nameščeni pod okni. Zaradi počasnega gibanja zraka je tudi dvigovanje in kroženje prahu po prostoru manjše kot sicer. Uporabniki so navdušeni tudi nad večjo vlažnostjo zraka.

OGREVANJE

Vgrajujemo priznane blagovne znamke toplotnih črpalk, radiatorjev, talnega, konvektorskega in centralnega ogrevanja, ogrevanja na pelete, drva.

več >

PREZRAČEVANJE

Uredimo učinkovito hišno prezračevanje z rekuperacijo in prezračevanje delovnih in proizvodnih prostorov ter nizko-energetskih pasivnih hiš.

več >

KLIMA NAPRAVE

Montažo in servis klima naprav opravimo hitro, čisto in ugodno. Na podlagi vaših potreb svetujemo optimalno klimo za vaš prostor.

več >

Ekološka osveščenost in nizka poraba energije