Prezračevanje z rekuperacijo

Zagotovite si učinkovito prezračevanje svojega doma in delovnega prostora. Kvaliteta zraka v notranjih prostorih je namreč eden od ključnih dejavnikov za dobro počutje. Redno prezračevanje pa žal pogosto pomeni tudi večjo toplotno potratnost. Rešitve za te težave so naši sistemi prezračevanja z rekuperacijo. Rekuperator deluje tako, da se del temperature slabega zraka, ki ga iz prostora odvaja, prenese na svež zrak, ki vstopa v prostor. Z drugimi besedami: zrak, ki zapušča prostor ogreva zrak, ki vanj vstopa.

Rekuparacija je popolna rešitev za sodobne nizko-energijske in pasivne hiše z odlično izolacijo ter z okni in vrati, ki imajo dobre toplotno izolacijske lastnosti.

OGREVANJE

Vgrajujemo priznane blagovne znamke toplotnih črpalk, radiatorjev, talnega, konvektorskega in centralnega ogrevanja, ogrevanja na pelete, drva.

več >

PREZRAČEVANJE

Uredimo učinkovito hišno prezračevanje z rekuperacijo in prezračevanje delovnih in proizvodnih prostorov ter nizko-energetskih pasivnih hiš.

več >

KLIMA NAPRAVE

Montažo in servis klima naprav opravimo hitro, čisto in ugodno. Na podlagi vaših potreb svetujemo optimalno klimo za vaš prostor.

več >

Ekološka osveščenost in nizka poraba energije